onsdag 30 september 2009

Så sött!


Titta vilken fantastiskt underbar skylt som vi fått in på Myrra! Erkänn, vi alla tjejer har någongång tänkt så!?

Hösten är härlig!

Nu är hösten verkligen här! Underbart! Känner bara att det går alldeles för fort, det är ju oktober imorgon. Jag vill ju hinna strosa i de fina kvarteren i Uppsala, bland löven. Ta en fika på Ofvandals, njuta av livet! Eller kanske en tur till Hammarskog eller Sigtuna. Allt är ju så vackert på hösten. När ska man hinna med? Det är ju mörkt ute när jag går hem från jobbet numera. Får hoppas på en ledig dag här framöver och någon som är ledig samtidigt som man kan dela det hela med. På återseénde!

tisdag 29 september 2009

Bruka



Idag har vi packat upp saker från Bruka Design. Det är mycket "bra att ha" grejer men även väldigt fint porslin. Som de här skålarna m.m. Me like! De finns i massa olika färger, men jag skulle helst vilja ha dem i vitt...vad annars?!!

Bättre lunch idag!

Medhavd lunch = dagen räddad!

måndag 28 september 2009

Lunchtabbe!

Jag gjorde precis en stor tabbe! Tog lunchrast på jobbet och gick upp på ica för att köpa mat. Kom över en skagenrulle. Jag vet, det låter inte alls likt mej, och det är det inte heller. Men jag har ätit skagenbaguetten innan så då tänkte jag att det kan ju inte bli helt fel med en sån fast med tunnbröd. Iallafall, jag köpte den, gick ner och satte mej i lunchrummet och tog tag i denna långa rulle, varpå den gick av på mitten. Jag försökte en gång till, men den bara vek sej och gick av på ett nytt ställe. Febrilt letade jag efter kniv och gaffel, men hittade bara en gaffel, så jag försökte klyva den i mindre bitar med gaffeln. Det gick ju sådär hyffsat, men efter ungefär två tuggor av denna majonäsfyllda stubbe mådde jag nästan illa. Hur kunde jag för en sekund tro att jag skulle njuta av en sådan måltid? Dumt av mej! Så nu sitter jag här framför datorn och tröstäter skorpor som jag hittade...Jag skulle ha tagit med de där nudlarna jag hade hemma. Suck!

Helgen!


I helgen blev det mycket av den här varan, oops! Jaja, det är ju bara helg en gång i veckan. Eller hur?!
Jag hade för övrigt en väldigt bra helg. Tillbringade söndagen med syster j med familj. Världens goaste är dem!! Kram på er.

lördag 26 september 2009

Lördagsmys!

Idag var det full rulle på jobbet! Riktigt roligt med mycket folk och saker som händer i gallerian. Nu blir det en lugn och skön kväll med min älskade man. Film och chips kanske?..aldrig fel. Go kväll på er!

fredag 25 september 2009

Fredag igen!

Då var det fredag igen. Tiden går verkligen fort! Jobbar i helgen, så då får ni komma in på besök. Det är nämligen modevisning i s:t per och erbjudanden i alla butiker. På Myrra har vi 20% på valfri vara, så passa på att köpa ngt nytt att lysa upp höstmörkret med! Frid!

onsdag 23 september 2009

Nytt från IB Laursen





Lite nytt och "mossigt" från IB Laursen. Maffiga ljusstakar och fina krukor! Min personliga favorit är korset!

Lunchrast!

Hej! Nu sitter jag på jobbet och äter min lunch.
Idag har vi fått fyra pall från IB Laursen som vi håller på att packa upp. Kanske kommer lite bilder sen...

måndag 21 september 2009

Detaljerna gör allt!







Här är exempel på snygga detaljer i svart! Finns nu på Myrra!

söndag 20 september 2009

Inte Shakespeare, men en bok är det!



Det var denna jag köpte i Stratford! Fel författare, jag vet. Men mina favoriter i en och samma bok kan man ju inte säga nej till! Sorry Shakespeare!

Huset där Shakespeare bodde!



Kyrkan där Shakespeare är begravd



Stratford








Nu har vi lyckats komma hem till Sverige, Uppsala igen. Men jag ska visa lite bilder från igår när vi var i Stratford, staden där Shakespeare bodde.

Röda brittiska saker




Lite saker som är typiskt England!

Eftermiddag i Solihull!






Nu har det gått några dagar sen jag bloggade. Men nu får ni lite catch up! Häromdagen gick jag och David in till Solihull centre (det samhället Hanna och Richard bor i). Det är ungefär som Uppala i storlek, men kanske en aning mysigare. Väldigt charmigt! Vi tog en fika på Costa och kikade runt lite. Här är lite bilder!

fredag 18 september 2009

Birmingham by night!









Här är lite bilder från stan också!

En dag i Birmingham






Efter att ha följt med Hanna till barnmorskan och lyssnat på lillans hjärta=) så åkte vi in till Birmingham. De ville visa mej ställen som Bullring, Mailbox och såklart Nandos!! Mums!!

onsdag 16 september 2009

God Jul!



Titta vad jag och Hanna såg idag på John Lewis. Lite tidigt eller..?