lördag 29 maj 2010

Hjalmar

Lite hälsningar från Alingsås..
..och underbare Hjalmar!!!




Vilken goding!

fredag 28 maj 2010

Helg!

Nu drar vi till Alingsås! Äntligen ska vi få träffa lille Hjalmar!
Trevlig helg allihop!

torsdag 27 maj 2010

Friends

David har varit upptagen två kvällar i rad nu. Så förutom städ, tvätt, mat och sånt som man måste göra så har jag ägnat mej åt Vänner=) Tröttnar typ aldrig på det. Vad gör du när du har en kväll för dej själv?

onsdag 26 maj 2010

Utlottning!


Jag är med i en utlottning av detta fina Para halsband i Rosenkvarts. Rosenkvarts står för kärlek, ro och harmoni.
Var med och tävla du också!
Foto: Hanna Rössner

Påfyllnad

Lite påfyllnad av färg! Känns alltid fräscht. Fick som vanligt hjälp av mannen!! Underbart med huvudmassage=)

tisdag 25 maj 2010

Sailorkuddar



Lite nya kuddar till sommaren? Altanen, balkongen, båten eller varför inte soffan inne? Finns även som gardiner och kökshanddukar, på Myrra såklart!

måndag 24 maj 2010

Jordgubbar

Säsongen har börjat!

söndag 23 maj 2010

Regnig söndag

Efter fyra timmars hårt arbete;) (not) tog David mej till Ko Panang, en thailändsk restaurang, för er som inte varit där. Det var speciellt! Helt ok mat, men skum inredning. Jag vet att det handlar om hela upplevelsen, och jag kan förstå att det är roligt för barnfamiljer. Men jag går kanske inte dit igen. Länge leve Amazing Thai!!
Pga det tråkiga vädret kör vi just nu en dubbelfilmkväll=)!! Jag väljer en film, David väljer en! Mys! Så fram med chipsen, nu blir det Sherlock Holmes!

torsdag 20 maj 2010

Jeanne d´Arc Living

Nya numret ute nu! Finns på Myrra.

Pianoafton

Ikväll har vi varit på Pianoafton med Peter Sandberg. Han är otroligt skicklig!! Synd att man inte är så insatt i klassisk musik så man förstår hur pass duktig han är.

David hade gjort affischen åt honom, titta på den här.

tisdag 18 maj 2010

Kosterlängtan!





Nu närmar sej sommaren!! Då kan man inte annat än att längta till Koster. Sommarstället som Davids familj har ligger där. Det är idylliskt faktiskt. Underbart! Detta är bara ett smakprov på alla bilder min man David tagit. Vad ska ni göra i sommar?

måndag 17 maj 2010

Möhippa!

Suddig bild, jag vet. Men vi har iaf haft möhippa för syster P. Sjukt kul! Hon bjöd verkligen på sej själv och många vänner var samlade. Så det var lyckat! Höghöjdsbana körde vi oxå. Kul att ha gjort det. Läskigt, jobbigt och skoj på samma gång. Avslutade med tacomys och paket till den blivande bruden. Kanon!

torsdag 13 maj 2010

Läder bör firas!

Tre år är tydligen läder, så det var det vi firade! Mannen och jag.
Vi lyxade till det lite och tog en tripp till huvudstaden. Här är bilder från hotellet vi bodde på! Story! som rekommenderas varmt. Det var ett unikt hotell med charm. Estetiskt, konstnärligt och lite bohemiskt men ändå toppfräscht. Bra blandning för mej och David med andra ord.



Dagen efter gjorde vi Stockholm. Tänk att man kan stå en hel dag på jobbet utan problem, men efter ett par timmar i storstadspulsen är man helt slut. Vi körde dock på lite till. Är inte så ofta man tar sej dit ändå. Mys!

Vi åt lunch på Vapiano..en favorit!!

Och det enda vi kom hem med i läderväg var denna secondhandväska från Weekday (dessutom fejk). Jag och David har bestämt att vi har delad vårdnad av den!

onsdag 12 maj 2010

Det var en dag i maj...

Tänka sej, nu är det hela 3 år sen denna dag inträffade! Tiden går fort när man har roligt sägs det, det stämmer verkligen. Jag är så otroligt lyckligt gift! David är underbar! Livet ligger framför. Tack Jesus!




fredag 7 maj 2010

Höst?

Idag kom höstkatalogen...helt galet! Våren har ju precis börjat och sommaren ligger framför. Men man kan ändå inte låta bli att titta och redan önska sej saker. Illa! Vad tycker du?

Middagar!

Igår kväll - middag hos Gilans=) Jättegod mat och mysig gemenskap. Tack vänner!!
Ikväll - middag hos bror!
Lördagkväll - födelsedagsfest!
Söndagkväll - födelsedagsfest!
Livet är bra mysigt ibland!!

onsdag 5 maj 2010

Balkongtips!

Ny zinkserie från IB Laursen, jättefin till sommarens alla balkonger och verandor.



Doft-Maj


Månadens doft, Maj, Beach Walk, 25% rabatt, alla storlekar

söndag 2 maj 2010

Grattis P!

Grattis min kära syster på födelsedagen!! Du vet att jag älskar dej!! Mycket! Även om vi är väldigt olika i mångt och mycket, så har vi grymt kul och mysigt tillsammans. Kram.

Kalas!

Födelsedagskalas för svåger Magnus och syster P var det idag! Det bjöds på fantastisk mat, bl.a. grillad kycklingfilé, potatissallad, hemmagjord hommous, oliver m.m...

...och gott till efterrätt!

En till allsaints

Jag är nu stolt ägare till ännu en klänning från Allsaints! Direktimport från England, via mannen. Han vet minsann vad jag vill ha=) Glädje!

lördag 1 maj 2010

Lycka!

Idag kommer han hem! Min underbara, snygga, omtänksamma och oerhört efterlängtade man!! Lycka!