lördag 30 oktober 2010

Blondin?

Ps. Vi är på väg till en fest där dresskoden är peruk;)

Blondin?

Hur tycker ni att jag passar som blond?







torsdag 28 oktober 2010

Cola

Dyr cola, ingen hit! Men snygg flaska och värt ett försök var det.



onsdag 27 oktober 2010

Julstämning!!

Julen har kommit till Myrra!! Så nu blir det mer och mer stämning i butiken:)






Frost

På väg till jobbet! Friskt, frostigt och underbart!






tisdag 26 oktober 2010

Hejdå Salagatan!

Går en sista runda i lägenheten och blir nostalgisk. Trodde inte att det skulle bli såhär svårt att lämna Salagatan faktiskt. Jag kommer sakna närheten till jobbet och känslan att man bor i stan. Takhöjden, de fina trägolven och de gamla detaljerna som gör den unik. Typ som den här skylten som sitter på insidan av toadörren!:


måndag 25 oktober 2010

Sista kvällen!

Jag och David firar sista kvällen i lägenheten med lyxpasta à la Jamie Oliver!!:) Supergott!




lördag 23 oktober 2010

Movingday!


Idag har vi flyttat iväg alla våra grejer till ett provisorisk ställe. Tack Petra, Fredrik, Joel och Edde för hjälpen!

fredag 22 oktober 2010

Fredag!




Fredagsfikat på jobbet idag!..livsfarligt!!

Rosa bandet!

Rosa Bandet får 10 kr från försäkringsbolaget Chartis tack vare den här länken: http://www.cancerforsakring.se/?bannerId=2351 – Klicka och gör en skänk-länk du också!

torsdag 21 oktober 2010

Äntligen ett fodral!

Jag har velat ha ett fodral till min iPhone som även skyddar displayen. Men jag har inte hittat ngt snyggt. Idag fick vi in det här på jobbet, så då var det klart! Nu är min iPhone dessutom lite kvinnligare;)






onsdag 20 oktober 2010

Lite nytt!

Litet smakprov på nyheterna som vi fått in på Myrra!! Jättefina grejer! Precis mina färger=) Jag vill ha massor, men det är inte så stor ide' än. Blir bara mer att packa. Men lite inspiration är ju aldrig fel. Jag vet precis hur jag vill ha det i nya lägenheten, men jag lär ju ändra mej innan det är dags för piffet. Kanske ska kolla vad David tycker också;)? Hehe..!










tisdag 19 oktober 2010

Back on track!

Idag var jag tillbaks på jobbet igen efter en vecka ledigt. Kul! Det har kommit in massa nytt när jag varit borta och det fortsätter att strömma in varor. Så det är fullt upp om man säger så. Ska försöka ta lite bilder och lägga upp. Imorgon kanske.
Nu...åter till packningen!

måndag 18 oktober 2010

Underbara vänner!

Nu är vi hemma igen efter en lång resa! Tack kära Hanna, Richard och Noelle för att vi fått hänga med er en vecka! Ni är ovärderliga!!!











Mera gung!

David ville också leka!



söndag 17 oktober 2010

Gung gungeligung

Vi har varit i parken och gungat!

Morgonbus!

David och Noelle busar!!




lördag 16 oktober 2010

Dagens bilder!

Liten bildhälsning från oss.
Idag tog vi oss in till Birmingham och shoppade lite:)



Favoritbutiken blev såklart första målet!! Svårigheten här är att välja bara ett plagg.


Efter en shoppingrunda i Bullring så drog vi oss mot Mailbox...


...och Nando's!!! En perfekt avslutning på dagen.





Nu blir det mys i soffan med vännerna! God kväll allihop!


Från min iPhone

fredag 15 oktober 2010

Dagens fynd!

Hela "Sagan om ringen" boxen för 5 pund i en charity shop. Helt ok!!


Från min iPhone

Dagens lunch

Idag, lunch med Hanna och Noelle på Costa!


Från min iPhone

torsdag 14 oktober 2010

Dagens middag

Filodegspaj med spenat och fetaost med goda sallader!! Tack Louis!!



Från min iPhone

Today!

Vi har det grymt mysigt här hos vännerna! Vi blir omhändertagna och uppassade hela tiden! Richard briljerar i köket varje kväll med recept från Jamie Oliver!! Supergott!
Igår morse fick jag nybakade scones till frukost! Och idag blev det en rejäl brunch med bacon, ägg och pannkakor!! SO NICE! Hanna är så snäll och gullig.
Idag träffade vi Hannas kompis Mika och hennes son Noah! Vi åkte till Knowle och gick runt i mysiga butiker och fikade! Mys!
Jag och Noelle!

Nu håller Richard på med middagen och snart kommer Sara Hawks med deras lille Leon!! Ska bli kul att träffa dem!
Hörs!

Resan över till Birmingham!

Här är vår resa över till Birmingham i bilder! Först flygplan:






Sen buss i fyra timmar;):





Och till slut taxi:


När vi kom fram bjöd Richard på brakmiddag!! Mums!!

måndag 11 oktober 2010

Packning pågår!


Ja, både för det ena och det andra! Har faktiskt börjat packa lite smått för flytten. Det känns inte som att det kommer ta så lång tid faktiskt. Vi har inte jättemkt saker framme. Det är väl köket som blir den största pucken och den får vi ta sist i vilket fall som helst. Utmaningen är faktiskt att packa någorlunda smart. Vi hjälpte nämligen syster P och hennes man F att flytta in sina grejer i helgen. Och jag letade febrilt efter de "lätta" lådorna för att överhuvudtaget orka ta mej upp för trapporna. Så jag försöker mixa böcker med kuddar exempelvis=)
Ska även packa för vår tripp till England!! som bär av imorgon bitti!! Ska bli så otroligt mysigt att hälsa på våra kära vänner Hanna och Richard med deras lilla Noelle! Grabbarna ska jobba ett par dar, men vi ska mest umgås, äta god mat och mysa!! Är så sällan man ses så man får passa på att fylla upp förrådet!=)
Här kan ni se lite bilder från förra gången vi var där! Kommer försöka blogga under tiden så ni får se lite färska bilder! See you soon!

lördag 9 oktober 2010

Vaksala torg!

Det var kanske värt ett försök, men det blir nog inte igen!! Jag och David stod och sålde grejer på Vaksala torg idag. Vi gick upp fem, det var mörkt ute, bar ur alla grejer ur bilen och ställde upp dem. Sen stod vi där tålmodigt och försökte sälja på folk av gammal blandad kompott. Men de prutar så fruktansvärt, även på de grejer jag tyckte var riktigt billiga! Usch! Jag hatar sånt! Betala eller strunta i det! Gillar ju inte ens loppis själv så det är väl bara så att jag inte passar in där. Inget för mej helt enkelt! Nu vet jag det!

torsdag 7 oktober 2010

Torsdagens dagens!

Frukost: Knäckebröd med smör och ost, O´boy! (Hör och häpna! Inte varje dag man dricker det längre).
Humör: Känner mej riktigt glad och på gång faktiskt!
Planer efter jobbet: Träffa min kära vän Hanna för en promenad på Uppsalas finare sida (i regnet?), och ta en fika på ngt mysigt ställe!
Lunch: Currywok med nudlar.
Läser: Bibeln och bloggar. (still)
Bästa: Att man ändå är välsignad med så mycket som man tar för sjlvklart många gånger. T.ex. att jag är frisk, frälst, att jag har vatten i kranen, som går att dricka, elektricitet, att jag har ett hem, ett jobb jag trivs med, en man som älskar mej, familj, vänner etc. Listan kan göras oändlig!!
Middag: Får se. Det är lite upp till David eftersom att jag kommer hem senare ikväll. Jag har iaf tagit fram köttfärs ur frysen, så jag antar att han gör ngt med den!!?
Barn: Nej, men nu känns det länge sen jag träffade Jemima, Carl och Novalie faktiskt. Får lite abstinens, måste åka till syrran snart och gosa/busa med dem!!
Väder: Regn! Det bådar ju gott för promenaden vi planerat..not!
TV-program: Vet inte om det blir ngt. Kanske ngt avsnitt Vänner!
Kom-i-håg: Att göra en kom ihåg lista inför flytten. Adressändring etc.!!!
Vill ha: Hm..vilken nivå ska jag lägga det på idag?? Typ en chokladbit skulle sitta fint. (Kom inte på ngt brådskande eller väldigt viktigt just nu)..
Dagens händelse: Blir nog Daten med Hanna!
Dagens köp: ..kanske en chokladbit..(Nej Carolin! Onödigt!)
Dagens andakt:!

tisdag 5 oktober 2010

Dagens resultat!

Idag har jag stökat runt lite på jobbet. Gjort om ett par bord. Det ena blev svart och vitt, med lila inslag, vilket jag tycker är den finaste kombinationen faktiskt. Speciellt nu på hösten!



Sen på em roade jag mej med att vika kartonger=) Kul..not, men dock ett tidsfördriv.

Nu ska jag återgå till matlagningen. Kvällens meny är helstekt fläskfilé med rödbetor och fetaost! Godkväll!

söndag 3 oktober 2010

Söndagsmysigt!



Precis hemkommen från en mysig middag hemma hos Jenny. Det var superkul att se hennes mysiga lilla hus! God mat var det också! Nu blir det lite söndagsavkoppling och mys i soffan tillsammans med världens bästa:) På hösten vill man bara mysa, med massa ljus och härliga kuddar i fina färger! God söndagskväll på er allihopa!!
(Bilder från Tine K Home)

fredag 1 oktober 2010

Köpa lägenhet! Check!

Då var man lägenhetsägare igen då! Denna gång en trea i Årsta. Känns faktiskt skönt att ha det fixat. Även om det gick ovanligt snabbt och smärtfritt. Första lägenheten vi budade på och första budet vi la blev det. Svårare än så behöver det tydligen inte vara=) Nu återstår bara lite renovering, sen ska vi nog trivas!!