lördag 30 april 2011

fredag 29 april 2011

Ny dammsugare!




Idag har vi "akut" köpt en ny dammsugare. Den gamla la bara av. Men jag är glad!! Den här passar nämligen mer in i vårt hem..;) Visst är den fin?

onsdag 27 april 2011

Salta katten




En bra vän när tiden går sakta på jobbet...vad ska vi skylla på idag då? Hmm..det är ju lillördag!! Duger för mej.

tisdag 26 april 2011

Maj=presenter!




Har börjat ladda med presenter inför nästa månads alla festligheter. Tre födelsedagar, ett bröllop, en bröllopsdag och en student väntar i maj. Blir kul, men det krävs lite tanke och planering för att få med allt.

Påskhelgen

Hoppas alla har haft en lika skön påsk som jag har haft! Vi har hunnit med så mycket på de fyra dagarna vi hade ledigt. Vi har röjt i lägneheten och slängt massa skräp. Sen har vi umgåtts med familj och vänner så mkt som möjligt. Och självklart har vi varit i kyrkan och firat påsk tillsammans med hela församlingen!! Det är ju Jesu död och uppståndelse som denna högtid handlar om. Så som kristen är det en otroligt viktig helg att uppmärksamma och fira!!

torsdag 21 april 2011

Glad påsk!


Jag har varit dålig på att blogga på sistone. Ber så mkt om ursäkt, men jag har helt enkelt haft annat att tänka på den senaste veckan. Saker som är viktigare än bloggen. Det är nyttigt att stanna upp ibland och värdera det som är viktigast här i livet. Och jag kommer alltid fram till samma svar på den frågan. Gud och människor! Relationer helt enkelt. Nära och kära!! Så mitt tips till er inför påsk är att visa uppskattning till dem du har runt omkring dej lite extra! Just för att de är så värdefulla! Glad påsk!

söndag 17 april 2011

Mitt alldeles egna husband!





Nu är det pannkaksmys hos Marklunds!! Och det är mannen som står för servicen! Ja, han har faktiskt stått för alla hushållssysslor denna helgen. Han har städat, diskat, lagat mat, handlat och tvättat. Sen har han pysslat lite i köket och så oxå. Inte illa må jag säga! Det är en lycklig fru son kommer hem från jobbet och ser allt detta!!
Såna takter har han visst, mitt alldeles egna husband!

fredag 15 april 2011

Lemonade!

Nu när solen tittar fram allt mer och våren börjar komma så saknar jag Minute Maids lemonade från USA. Där kunde man beställa det på alla restauranger. Perfekt när man ledsnat på cola!;)



tisdag 12 april 2011

Smycka dig!

Nyheter från Vintage by Fé. Otroligt fina smycken i antikbehandlad mässing. Finns på Myrra och på myrrauppsala.se





måndag 11 april 2011

Mys, bara mys!

Ja, repris blev det på jordgubbarna!! I lördags hade vi min syster med familj på besök. Jättemysigt! Sen på söndagen åt vi söndagsmiddag hos mamma och pappa efter kyrkan. På kvällen kom sedan våra vänner Sara och Nic på kvällsmat. Så man kan säga att vi haft en mysig helg med många vänner!! Nu är det måndag igen och jag har bara varit hemma och slappat idag faktiskt. Man behöver såna dagar ibland. Imorgon börjar dock arbetsveckan på riktigt för min del. Men först..grillkväll hos syster min;)
Ja, livet är en fest!!

lördag 9 april 2011

Jordgubbar

Har haft kära syskon här ikväll på middag och mys! Till efterrätt åt vi jordgubbar och glass!!:) Årets första!! Mums!

torsdag 7 april 2011

Diska diska diska!

Idag packar jag upp alla köksgrejor som legat nedpackade i 5 månader. Behöver diskas igenom...tack och lov att man har diskmaskin alltså!! Men man inser nu hur mkt grejer man har. Härligt att vi har så mkt plats i vårt nya kök!!!

måndag 4 april 2011

Helgen!

Vi har haft en rolig och intensiv helg. Vi har hunnit jobba, vara i kyrkan, hälsa på Davids systrar, köra hem möbler och fixa lite här hemma!! Nu vill man bara packa upp alla kartonger som står och få allt på plats. Elektrikern är här idag och fixar elen i köket, sen är det färdigt att användas!;) Vi ska bara på med handtag och kakel sen är det helt klart!!
Nu känns det som att allt händer och man faktiskt ser ljuset i tunneln. Då får man inspiration att orka det sista också!! Snart kan vi bjuda hem folk igen;) Lycka!!

fredag 1 april 2011

Nyheter från Chic Antique!!

Idag har vi fått in JÄTTEfina saker från Chic Antique!! Man vet inte hur man ska hålla fingrarna i styr riktigt.. Väggdekoration

Tredelad spegel Handspegel

Oval spegel