tisdag 30 augusti 2011

20 000!!

Nu har jag passerat 20 000 besökare! Wow! Kul att ni kollar in här fortfarande! Fortsätt gärna!
Jag har funderat rätt mycket på hur jag ska göra med bloggen när mini kommit. Ja, hur vi ska göra med foton på honom/henne överhuvudtaget. Det är ju väldigt roligt att se bilder på bebisar och barn man känner och så, men samtidigt tycker jag att det inte känns helt självklart att lägga ut vad som helst. Ska inte vårt barn få välja själv hur mkt den vill vara offentlig? Eller bestämmer vi som föräldrar det? Vad tycker du? Vill gärna veta! För jag är tudelad. Tror att det kommer vara svårt att hålla sej sen när mini är här. Klart man vill visa för hela världen...men samtidigt vill jag bevara dens integritet. Kanske att man kan göra bloggen bara för vänner och familj! Att man måste få en inbjudan för att läsa. Hmm...eller så behåller jag bloggen som den är, med inredning och annat intressant som händer. Men det blir svårt att fylla den då eftersom mitt liv kommer fyllas med bebis, bebis och mera bebis...

måndag 29 augusti 2011

Min sista måndag;)


Hösten närmar sej som sagt. Vi har fått in en del blommor i fina höstfärger på jobbet. Jag jobbar min sista vecka nu innan havandeskaps/mammaledighet så jag försöker njuta!

Söndagsutflykt




Igår tog vi med min syster till Stockholm för att titta på Lars Wallins utställning, "Fashion Stories". Väldigt kul att se alla fina och välarbetade klänningar och vilka som har burit dem. Sen åt vi och gick lite på stan innan vi åkte hem. Det var en lyckad dag!

lördag 27 augusti 2011

Senaste nytt!







Vi har varit lediga i slutet på veckan, både jag och mannen. Vi har hängt upp lampor i köket och vaggan i sovrummet. Saker och ting börjar falla på plats. David håller på med dörrfoder nu. Skönt när de och listerna sitter också. Då är det så gott som klart;)

tisdag 23 augusti 2011

Då träder vi in i vecka 35!

Bebisen väger nu omkring 2.5 kg och är c:a 47 cm lång. Den här veckan har bebisens naglar definitivt nått kanten av fingrarna. Vid förlossningen kan naglarna se ganska långa och spetsiga ut. Bebisen riskerar inte lika mycket att riva sig själv med naglarna eftersom det är så ont om utrymme i livmodern vid det här laget.
Bebisen fortsätter att bygga sina fettdepåer och blir allt knubbigare och rundare. Bebisen börjar utveckla sitt eget immunförsvar.

Om det känns tungt just nu, håll ut! Det är bara några få veckor kvar och alla besvär och obehag kommer snart att få sin belöning!

måndag 22 augusti 2011

Allsaints

Min absoluta favoritbutik i hela världen är Allsaints. Jag fick ett antal presentkort där när jag fyllde år. Frågan är bara vad jag ska satsa på? Äger ingen skinnjacka så jag funderar på det, eller så ett par snygga höstkängor..sen är det ju mycket annat som är fint, men jag borde köpa ngt rejält när jag ändå har presentkort.
Hmm...I-landsproblem.

lördag 20 augusti 2011

Efterlängtade höst!











Har tappat bloggen lite på sistone. Vet inte om det beror på brist på inspiration, kommentarer eller tid. Kanske en blandning. Men nu kommer ett inlägg iaf. Om hösten!! Min favoritårstid!! Den är nämligen på ingång mina vänner, vare sej ni vill eller inte. Jag har väntat sen i maj så jag är lycklig!! Den här hösten blir på alla sätt speciell för min del. Jag jobbar endast två veckor till. Mitt jobb är bäst på hösten, när alla fina grejer kommer in, å det kommer jag minst sagt sakna. Sen ska vi få en liten bebis!!! Helt underbart att få mysa med den på hösten! Gå långa promenader med vagnen i höstlöven. Stanna på ngt fik och ta en kopp choklad. Nice! Inreda hemma, tända ljus, baka goda grejer! Vad mer behöver jag säga? Nej, just det! Hösten är bäst!

söndag 14 augusti 2011

Jamie Cullum

Igår åkte vi med fina vänner till Dalhalla för att se och höra Jamie Cullum. Jag har aldrig varit där förut men det var helt klart värt ett besök. Det var verkligen sååå maffigt!! Och konserten var i bästa klass!












tisdag 9 augusti 2011

Vecka 33

Då har jag gått in i vecka 33. Tiden går grymt fort nu alltså! Helt otroligt! Sommaren är så gott som över. Jag började jobba idag igen. Men jag jobbar bara 4 veckor till!! För jag fick nämligen havandeskapsledigt!! Så sista månaden ska jag vara hemma och boa! Fixa det sista inför minis ankomst och även försöka att förbereda mej mentalt på att mitt liv aldrig kommer att bli detsamma. Sen ska jag även vila och sova mycket, innan det smäller så att säga=) Sen är det kört säger dem..vi får väl se!
Jag längtar i alla fall grymmans mycket efter en annan vardag nu! Ja, efter ett nytt liv!

lördag 6 augusti 2011

Hälsningar från oss!

Nu är vi på semester i Idre! En otroligt fridfull plats!


Vi äter god mat!


Tittar på närgångna renar.


Lever vildmarksliv;)


Jag steker omelett över öppen eld!..





..umgås med mina kära syskon.


Och David får äntligen fiska!! Flugfiske är det heta nu, så han tränar för fullt. Är tydligen jättesvårt, men han är jätteduktig!!


Btw..mini hälsar också! Han/hon växer så det knakar nu, och är så tålig och snäll trots att jag är jätteförkyld och hostar som en galning både dag och natt. Tänker att det måste eka enormt därinne.


See ya'!

måndag 1 augusti 2011

Idag

Städ. Tvätt. Packning.
Imorgon: Mot Idrefjäll!!

Senaste nytt!

Mellan alla fantastiska möten i kyrkan, mysiga gäster och lite jobb så har jag även hunnit med detta under veckan!


Jag har köpt boken alla småbarnsföräldrar pratar om! Har läst ett kapitel än så länge och är redan såld, så det blir nog bra!


Jag har införskaffat nya vigselringar à la H&M pga. att graviditeten gjort mina fingrar en aning tjockare.


Jag har firats ordentligt av min kära familj med tårta och paket. Jag fick precis vad jag önskade mej. Presentkort!!;) Tanken är lite nya höstkläder att komma i efter förlossningen.