tisdag 27 september 2011

Steninge slott

I lördags hade vi så fint väder, så jag och David åkte på en mysig utflykt till Steninge slott. Fina miljöer och byggnader!

















Mys med mini!

lördag 17 september 2011

Photo Booth

Asså ursäkta att jag bloggar så sällan. Har inte så mycket att visa från min nuvarande vardag. Jag försöker mest att fördriva tiden i väntan på mini. Men nu ska jag bjuda på något extra!! Bläddrade igenom lite bilder här på datorn och upptäckte en massa Photo Booth bilder vi tagit för typ 3 år sen. Jag kunde inte sluta skratta när jag kollade på dem, så håll till godo!





Tror ni att vårt kära barn har någon chans att bli normal??

söndag 11 september 2011

Babyshower!

Idag blev jag totalt överraskad när mina systrar, systerdöttrar och mamma hade ordnat babyshower för mej och min gravida syster Julia!! Sååå mysigt!!
Massa gott fika!
Och söta presenter! Tack till hela min underbara familj!! Ni är bäst!

fredag 9 september 2011

Davids dag!

Idag är Davids födelsedag! Så jag köpte med lunch och hälsade på honom på jobbet. Nu sitter jag här och hänger lite medan han pysslar. Han har ett väldigt kreativt arbete! Man blir glad och inspirerad bara av att titta runt på hans kontor! Tror mini kommer uppskatta det mkt när hon/han blir äldre. Man kan ju önska att våra barn får ärva Davids kreativa och konstnärliga sida.

onsdag 7 september 2011

Vecka 37

Ja, då är jag alltså i vecka 37 och minis ankomst närmar sej med stormsteg. Fick ett ryck igår, åkte och köpte det sista av prylar jag vet att vi behöver. Typ täcke, lakan, badbalja...kändes skönt att få det gjort. Nu blir det fokus BB väska. Ska packa den snart så jag vet att jag är beredd när det nu vill börja. Tror det dröjer lite till men man vet ju aldrig;)

tisdag 6 september 2011

I'm home!

Då har jag jobbat mitt sista pass och är numera hemma på heltid! Det är minst sagt blandade känslor. Skönt att hinna med att vila och förbereda för mini, men samtidigt saknar jag Myrra och mina vänner där. Blir nog bättre när mini väl är här så jag har ngt viktigare för mej.

fredag 2 september 2011

Formex 2011

Igår var vi på Formexmässan. Här kommer en liten tjuvkik på Miljögårdens monter.