måndag 28 februari 2011

So far..


Såhär ser den ut, vår pärla. Eller vår husbil rättare sagt.
Nedan följer lite bilder på vägarna vi hittills har beträtt. Se och njut av denna fantastiska natur!!








Här har vi två gummor som tittar på enorma sjölejon..
..ne det var bara jag och min syster P;)

Update!

Hej! Här kommer en liten uppdatering från våra dagar i LA! Jag har haft svårt att få till internet, så jag hoppas ni har förståelse för att det blir lite ströinlägg när jag har tid, lust och möjlighet.

Vi har stött ihop med det här paret och slagit följe med dem. Känner ni igen dem?
Vi har sett den berömda Hollywoodskylten..
..ätit massa mat, bl.a. på Cheesecakefactory, Hard Rock café och på bilden, amerikansk frukost deluxe! Omelett, bacon, stekt potatis och choclatechip pancakes!

Vi har besökt Venice beach och kollat in skatare där och även andra konstnärliga typer. Ingen den andre lik!!
Tog oss också ut på Santa Monica Pier och solade oss lite.
Sen har vi hämtat ut vår husbil!..
..och åkt två dagar längs Route 1, otroligt vacker natur!! Väldiga berg och vidsträckt hav. Kommer förhoppningsvis mer bilder på det senare!
Nu befinner vi oss på en campingplats utanför San Fransisco, som vi ska utforska imorgon!!
Vi har det bra med andra ord!! Ni??

lördag 26 februari 2011

Morgonview

Denna utsikt väntade oss när vi vaknade imorse efter att ha rullat in på campingplatsen igår kväll sent i spöregn! Life is beautiful!!






Och en påfågel visade stolt upp sina fjädrar. I bakgrunden skymtar ni vårt nuvarande hem;)

onsdag 23 februari 2011

Framme!

Kära vänner och familj! Nu har vår resa äntligen börjat!! Vi landade i LA igår kväll (lokal tid) och tog oss till biluthyrningen, där vi hade bokat en bil för våra dagar här. Sedan lyckades vi med hjälp av GPS ta oss fram till hotellet. Väl framme kände man att man var totalt slut efter att ha varit vaken i över 24 timmar, (förutom de få minuter man lyckades slockna på planet). Så vi tog oss en snabb middag runt hörnet och gick och la oss. Vi har dock inte sovit sådär jättebra. Vaknade typ varje halvtimme. Kroppen är nog uppe i varv fortfarande.
Nu ska vi iaf äta frukost och sedan åka till flygplatsen och hämta Petra och Fredrik!! Om de nu lyckas komma igenom securityn lika smidigt som vi gjorde;)

Vi mår alltså bra! Flygresan gick över förväntan! Vi är glada och Livet leker!
Kram

tisdag 22 februari 2011

Mot nya höjder!







Nu lämnar vi detta vackra vinterland för en tid;) Försöker blogga så mycket jag kan längs vår resa. Nu ca 15 timmar flyg!

lördag 19 februari 2011

onsdag 16 februari 2011

Kitchen

En tjuvtitt på vårt kök so far..;) Nu får man en liten känsla av hur det kommer att se ut.


Fick bänkskivan på plats idag. Den blev verkligen awesome!! Vi är sååå nöjda!!


Vi valde en extra tunn rostfri skiva med en kant som går upp mot väggen, snygg detalj!!


Och det jag är sjukt nöjd med!..kyl/frys med ismaskin!!! Vardagslyx? Ja! Värt det? Absolut!! Speciellt när man är uppvuxen med det;)

Soon...

Nu börjar nedräkningen vill jag lova! Om en vecka är vi i Los Angeles!! Wow!! Det känns fortfarande helt overkligt. Man fattar det nog inte förrän man är där. Men nu är det inte långt kvar! Åh vad jag längtar!!!
Någon som varit i LA, San Fransisco, Las Vegas, Memphis, Nashville, Washington eller NY och har några tips på vad man absolut inte får missa??

måndag 14 februari 2011

Happy Valentine's Day!!




I hope you spend it with someone you love!

lördag 12 februari 2011

Ledig lördag!

Har haft en härlig lördag med min man. Han gjorde pannkakor till frukost;) Sen har vi städat, åkt runt och tittat på ugnar..och även beställt en. Nu kurar vi ihop oss under täcket och tittar på tv. Och äter tophat!! Nostalgi eller vad?! Jag önskar er alla en mysig lördagkväll!!



onsdag 9 februari 2011

Mitt nästa köp!

Jag vet att jag snart ska till USA, och att det mesta är billigare där. Så jag försöker verkligen hålla mej när det gäller shopping, vilket är grymt svårt när man ser vårkläderna anlända i de flesta butiker.
Jag ska dock göra ett undantag för denna otroligt fina väska som kom igår. Jag bestämde mej redan när jag såg den på mässan att jag skulle ha den! Så nu är den min!! Lovely!



måndag 7 februari 2011

Dagens lärdom!

Idag och igår har jag haft en besk smak i munnen så fort jag har ätit eller druckit ngt. Förutom att det är väldigt irriterande och att det förstör själva njutningen i måltiderna, så är det lite oroande när att man inte förstår vad det beror på. Så jag googlade..och fick genom en snabb knapptryckning veta att det kan vara något som kallas pinjemun. Det kan helt enkelt uppkomma av att man har ätit pinjenötter. Jag behövde inte tänka länge innan jag kom på att jag hade ätit det i fredags när jag och David var ute och åt på restaurang. Och ganska många dessutom. Tydligen uppkommer dessa symtom en till tre dagar efter konsumtionen av nötterna och kan vara upp till två veckor..vilket jag hoppas inte är fallet med mej. Så där har ni dagens lärdom! Intresseklubben antecknar!!

lördag 5 februari 2011

Tjejkväll!

Är på tjejmys hos min vän Hanna!! Vill bara fresta med lite bilder på allt vi ska proppa i oss!! Mums!












torsdag 3 februari 2011

Förresten..

Om ni är nyfikna på hur Petra och Fredrik har det på sin jorden-runt-resa, så kan ni kolla in här!

Nya smycken!

Nyheter från Pearls for girls finns nu i butiken!