måndag 11 oktober 2010

Packning pågår!


Ja, både för det ena och det andra! Har faktiskt börjat packa lite smått för flytten. Det känns inte som att det kommer ta så lång tid faktiskt. Vi har inte jättemkt saker framme. Det är väl köket som blir den största pucken och den får vi ta sist i vilket fall som helst. Utmaningen är faktiskt att packa någorlunda smart. Vi hjälpte nämligen syster P och hennes man F att flytta in sina grejer i helgen. Och jag letade febrilt efter de "lätta" lådorna för att överhuvudtaget orka ta mej upp för trapporna. Så jag försöker mixa böcker med kuddar exempelvis=)
Ska även packa för vår tripp till England!! som bär av imorgon bitti!! Ska bli så otroligt mysigt att hälsa på våra kära vänner Hanna och Richard med deras lilla Noelle! Grabbarna ska jobba ett par dar, men vi ska mest umgås, äta god mat och mysa!! Är så sällan man ses så man får passa på att fylla upp förrådet!=)
Här kan ni se lite bilder från förra gången vi var där! Kommer försöka blogga under tiden så ni får se lite färska bilder! See you soon!

1 kommentar:

  1. åh vad roligt för er! ser fram emot uppdatering under resans gång :-)

    SvaraRadera