onsdag 16 mars 2011

Konstig natt

Efter ett eftermiddagsbesök i Philadelphia igår åkte vi för att hitta en camping lite närmre New York. Vi hade dock otur för första gången på hela resan. De tre första vi åkte till var stängda för säsongen...så när vi väl kom fram till en som var öppen var kl 4 på morgonen. Lovely! Skum natt. Nu är klockan 13 här och David står och steker bacon och ägg, lite brunch!! Idag ska vi packa ihop våra saker och försöka städa ur husbilen så gott vi kan, för imorgon ska den lämnas in!! Sen blir det tre nätter på ett efterlängtat hotell i NY!

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Vilken härlig resa ni verkar ha=) kul att få höra allting sen! å kul att ni kommer hem snart!!
    Vi mår bra här men på jobbet är d fortfarande lite lung=( Vi får hoppas att våren tar med sig lite folk!
    D är nog absolut inga problem att börja från torsdag... vi har inte fått schemat än men d är på g... jag kan skriva så fort vi fått d=)
    Ha en skön sista vecka nu!
    Kram på er!!

    SvaraRadera
  2. Hej!!!!
    Många härliga kort, ni har sett så mycket....allmänbildande tripp tror jag! NY blir toppen, en väldigt överväldigande stad. Hälsa min bror och ha det så skönt nu!!!

    Kram Sara

    SvaraRadera
  3. HEj igen! Skriver här vet ju inte om du kan ta emot meddelanden=) nu har schemat kommit. Du börjar fredag vid 11:00 och jobbar hela helgen... Schemat ser bra ut, ca 30h i veckan för oss båda=)! Ha underbart nu sista dagarna! Kram sara

    SvaraRadera